reminder expirare asigurare

 

Cred ca iti e foarte cunoscut si tie scenariul in care abia ti-ai facut asigurarea pentru masina, ai pus-o in bord si cu putin noroc, ai uitat-o acolo multa vreme, pentru ca nu ai intampinat nici un eveniment. Doar discutiile in care mai auzi de vreo asigurare iti mai dau cateodata fiori in stomac si te impulsioneaza sa mergi in masina sa verifici valabilitatea asigurarii tale. Stim ca este destul de greu sa tii evidenta tututor actelor pe care le ai, mai ales daca nu te folosesti de ele zilnic. Echipa Web ASIG si-a dorit sa vina in ajutorul tau si de aceasta data, tocmai de aceea a gasit solutia perfecta: un reminder online de expirare.

Ce inseamna acest lucru?

Tu nu mai trebuie sa tii minte nici o expirare, o facem noi pentru tine si iti aducem aminte la momentul potrivit. Si nu, nu vorbim doar despre asigurarea auto obligatorie RCA, ci si despre Rovinieta si Inspectia Tehnica Periodica (ITP), iar in curand vom adauga si alte notificari pentru tine.

Cum functioneaza?

Foarte simplu! Nu trebuie sa ne trimiti nici un fel de act sau sa completezi tot felul de formulare complicate. Tot ce trebuie sa faci este sa intri la noi pe site (Expirari.ro) si sa ne lasi datele tale de contact plus cateva informatii care ne ajuta sa determinam data in care asigurarea, rovinieta sau ITP-ul tau expira.

Mai mult, iti poti alege chiar tu si metoda prin care vrei sa te anuntam cand se intampla acest lucru. Poti alege sa fii atentionat printr-un SMS, printr-un email sau chiar printr-un apel telefonic. Mai trebuie sa te gandesti si sa ne spui cu cat timp vei vrea sa fii anuntat de expirare, de la 1 pana la 30 de zile, totul depinde de preferintele tale.

Bonus?

Mai mult decat sa te anuntam cand va expira asigurarea ta auto, te vom ajuta si sa gasesti solutia optima pentru urmatoarea. Iar cu ajutorul calculatorului nostru de RCA Online, poti sa afli si singur care optiuni te avantajeaza cel mai mult, si sa o implementezi atunci cand asigurarea veche iti expira.

Vezi cat de simplu poate fi? Cu un singur telefon, SMS sau email, poti afla cand va expira asigurarea ta, dar si sa primesti deja cea mai buna solutie pentru una noua. Cu WebASIG, totul e mai usor!